Studio Bellano Oy

Leena Arkia

Olen pitkänlinjan ammattilainen toimitilavuokrauksessa. Toimin yrittäjänä ollessani vuokranantajana vuodesta 1987 lähtien aina vuoteen 2015 saakka. Yli 25 vuoden ajan tein tiiviistä yhteistyötä eri alojen yritysten kanssa ja pidin todella työstäni. Jokainen päivä oli erilainen ja pyrin luomaan hyvää ilmapiiriä ja yhteistyötä eri sidosryhmien välille.

Myytyäni yritykseni 2015 keväällä, ryhdyin syksyllä lukemaan LVV-tutkintoa varten (laillistettu vuokra-asunnon välittäjä) ja läpäisin marraskuun 2015 kokeen. Luvan vuokravälitykseen sain helmikuussa 2016.

Suoritin vuonna 2011 TAMK:n sisustajatutkinnon, koska olen aina ollut innokas sisustaja ja omaan mielestäni hyvän mielikuvituksen ja ideointikyvyn. Näen tilan valmiina jo suunnitteluvaiheessa. Palkitsevinta on, kun saan värit hehkumaan sopivalla yhteensovittamisella. Rakastan ja hengitän kauniita värejä ja esineitä.

Studio Bellano Oy syntyi intohimosta sisustamiseen ja halusta luoda ympärilleni kaunista ja viihtyisää. Samoin kuin kiinteistövälityksessä, myös vuokra-asunnon välitys on yhteensovittamista ja molempien osapuolten kuuntelemista. Vain siten löytyy sopiva koti juuri oikealle vuokralaiselle. Myös vuokra-asunto voidaan tarvittaessa stailata, vaikka stailaukseni useimmiten kohdistuukin asunnon myyntivaiheeseen.

Perheeseeni kuuluu aviomies ja 2 aikuista lasta ja 2 pientä lastenlasta. Kiireisenä yrittäjänä on rentouttavin harrastukseni ollut lenkkeily luonnossa. Olen juossut 4 maratonia ja koenkin, että niihin harjoittelemalla olen oppinut sitkeyttä ja periksiantamattomuutta. Minua voi luonnehtia myös idearikkaaksi, sillä minulta syntyy uusia ideoita yrityselämään jatkuvasti.